MISSIE

Iedere week worden zoveel mogelijk supermarkten in Duitsland door personeelsleden van RVE Plantenhandel BV voorzien van kwalitatief en prijstechnisch aantrekkelijke bloemen en planten; het aanbod is conform de markt en seizoensgebonden; het bedrijf richt zich op de supermarkt bezoeker en wenst die wekelijks blij te maken met een mooi artikel.


WAAROM RVE

Waar de aandacht voor de bloemen- en plantenhoek overschaduwd wordt door de opbrengsten van de groente- en fruitafdeling, laat RVE zien dat er veel resultaat te halen valt uit de verkoop van bloemen en planten.


RVE heeft reeds bij 1500 winkels een flinke stijging in de opbrengsten van de bloemen- en plantenafdeling weten te behalen. Zij draagt zelf het risico voor de verkoop. Verder komen wekelijks dezelfde medewerkers een nieuwe levering verzorgen en zijn zij verantwoordelijk voor het achterlaten van een nette, aantrekkelijke bloemen- en plantenafdeling. Zij verstaan de kunst van het vermarkten van de juiste producten, zij worden in Nederland ondersteund door de medewerkers op kantoor welke dagelijks de verkopen analyseren en hierop inspelen.


RVE Plantenhandel BV is in haar 30 jarig bestaan een steeds meer ervaren partner geworden voor supermarkten. Wij leveren de beste kwaliteit voor een goede prijs, dit is mogelijk omdat de keten niet korter kan!


GESCHIEDENIS

‘Achter iedere goede tent, zit een goede vent.’ In 1986 zijn twee mannen begonnen met het verwezenlijken van hun droom. Deze pioniers Klaas Roijers en Albert van Egmond, vormden samen het bedrijf met de op de achternamen gebaseerde naam: RVE Plantenhandel BV. Door producten in te kopen bij kwekers en vervolgens te plaatsen in verschillende Duitse supermarkten, wisten de heren hun brood te verdienen. Het bedrijf wist zich snel sterk te maken op de concurrerende markt van de bloemen- en plantenhandel en wist een goed concept te ontwikkelen. Vandaag is RVE een goed gevestigde naam in de markt en wordt bestuurd door de tweede generatie Roijers. De beide pioniers zijn op de achtergrond gekomen en de tweede generatie weet de filosofie van het bedrijf door te pakken en verder te ontwikkelen.